Daňové poradenství

Poskytuji komplexní daňové poradenství, díky kterému budete mít své daňové povinnosti pod kontrolou. Využijte mé odborné znalosti a více než 15 let zkušeností k tomu, abyste se mohli naplno věnovat svému podnikání, zatímco o vaše daně bude postaráno.

Co nabízím:

  • Zpracování DPH včetně kontrolního hlášení: Pravidelně připravuji a podávám přiznání k DPH, včetně kontrolního hlášení, aby vaše společnost byla vždy v souladu s daňovými předpisy.

  • Daň z příjmů právnických osob (DPPO): Kompletní zpracování přiznání k dani z příjmů právnických osob, které zahrnuje detailní analýzu vašich finančních dat a optimalizaci daňových povinností.

  • Daň z příjmů fyzických osob (DPFO): Připravuji přiznání k dani z příjmů fyzických osob, ať už se jedná o podnikatele, nebo nepodnikatelské fyzické osoby.

  • Přiznání k dani z nemovitosti: Zajišťuji zpracování přiznání k dani z nemovitých věcí, ať už se jedná o nemovitosti pro osobní nebo podnikatelské účely.

Zpracování na základě plné moci: Všechny daňové přiznání zpracovávám na základě plné moci a komunikuji přímo s finančními úřady, abyste se nemuseli starat o administrativní náležitosti.

Vyhnete se komplikacím spojeným s dodržováním daňových předpisů a budete mít jistotu, že je vše v pořádku a včas podáno. 

 

Kontaktujte mě

Kontaktní formulář:

Blank Form (#3)

telefon

+420 732 929 655

email

misarov.martina@gmail.com

adresa

Raspenavská 4, 460 01, Liberec-Radčice